U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Ethnicraft pakt uit met de Mellow sofa

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De Mellow-sofa van Ethnicraft, ultiem comfort in eindeloze variaties

Het leven van zijn meest comfortabele kant. Dat is het opzet en de service die Ethnicrafts nieuwste modulaire zitbank ons geeft. Een wolk van gemak en gebruiksvriendelijkheid voor een woning waarvan de huiskamer het kloppende hart is. Gemaakt om jarenlang in te leven, in te duiken, in te spelen, in te werken en in te ontspannen. De Mellow-zitbank is een strak en verfijnd ontwerp gemaakt van duurzaam gerecycleerd katoen en waarbij de modules eindeloos gecombineerd kunnen worden.

Groots in alledaags comfort

Van de hoogte van de rugleuning tot de diepte van de zitting: elk detail is bewerkt met het oog op ultiem comfort. De Mellow-zitbank is zachtaardig in zowel concept als vorm. Subtiele naaddetails en een minimalistisch ontwerp dat toch erg warm en gezellig oogt dankzij de afzonderlijke kussens en de licht afgeronde hoeken. Mellow doet z’n naam alle eer aan door met een toegankelijke kleur en meer dan 100 modulaire opstellingen geruisloos samen te gaan met elke interieurstijl.

www.ethnicraft.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn