U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

EspritMeuble blij met inspirerende en productieve editie

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

ESPRITMEUBLE vond plaats van zaterdag 20 november tot dinsdag 23 november 2021 in Parijs in Hal1 van Porte de Versailles.

Een feestelijke, inspirerende en productieve editie

Bezoekers uit België lieten het lopen. Toch keken de exposanten en Franse bezoekers lang uit naar deze langverwachte editie. De organisatie pakte zoals gewoonlijk uit met mooie, kwalitatieve stands. En ze deden er dan ook alles aan om de bezoekers in de watten te leggen: gratis tickets voor ingang en vestiaire, lunches, drankjes, Happy Hours op zaterdag en zondag en ‘Le Grand Apéro’ op maandagavond.

In totaal tekenden 10.361 professionals present – met bijna 4.000 unieke bezoekers op zondag 21 november – , bijna 300 merken gespreid over 4 sectoren:

  • ESPRITMEUBLE (Meubelen-salons)
  • ESPRITSOMMEIL (Slaapcomfort)
  • ESPRITCUISINE (Keuken en huishoudelijke apparaten)
  • ESPRITDECO (Decoratie en accessoires).

Voor de 1ste maal waren ook keukenmerken op het appel en ze deden goede zaken. Bijna alle merken die in de keuken exposeerden, hebben zich al geregistreerd voor de editie 2022 die zal plaatsvinden van 9 t/m 22 november 2022.

Innovaties

De bezoekersroute werd gemakkelijker gemaakt dankzij een nieuwe mobiele applicatie. Verder lanceerde de beurs  e.ESPRITMEUBLE, een nieuwe digitale etalage om bezoekers 365 dagen per jaar het laatste nieuws van exposanten aan te bieden door het bezoeken van hun ‘digitale stand’.

15 experts deelden ook hun knowhow en expertise, die de komende weken getoond zullen worden op de social-mediakanalen.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn