U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Emma Sleep richt zich met nieuwe campagne op gamers

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Gamen en slapen: twee dingen die niet goed samen lijken te gaan. Gamers staan erom bekend tot in de late uurtjes door te spelen en zich niet aan een gezond slaapritme te houden.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dan ook dat het merendeel van de gamers last heeft van slapeloosheid. Met de nieuwe campagne ‘Ontwaak onverslaanbaar’ wil slaapmerk Emma Sleep juist deze groep aanspreken, om het belang van een goede nachtrust aan te stippen. Want om goed te kunnen presteren tijdens het gamen, is rust van essentieel belang.

Rocket League Finals

De aftrap van ‘Ontwaak onverslaanbaar’ vond afgelopen weekend plaats tijdens de door H20 georganiseerde Rocket League Finals bij Beeld & Geluid op het Media Park in Hilversum, als onderdeel van de Dutch Media Week. Rocket League is een populair spel waarbij spelers een voertuig besturen waarmee ze moeten proberen doelpunten te scoren op een veld dat lijkt op een voetbalveld. Emma Sleep zorgde voor een aparte ruimte waar de spelers compleet tot rust konden komen. Het ‘Emma Recharge Station’ was volledig ingericht met Emma AirGrid kussens, een rustgevende ambiance en de mogelijkheid om op te laden met een goed sportdrankje.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn