U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Een interieur zonder groen? Moeilijk voor te stellen…

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Op zoek naar planten, vazen of bloemen? Of sierkussens op de bank? Dan komt Pot & Vaas in het vizier, want decoratie brengt het interieur tot leven. Voor de interieurretailer is dit zeker een meerwaarde. Met Pot & Vaas kan je het decoratieve effect optimaliseren, waardoor je (in)direct meer omzet draait.

Inspiratie ten top

Dompel je onder in een inspirerende wereld: een eclectische mix van stijlen, met rijke materialen en bijzondere creaties. De originaliteit kan zitten in de vormgeving, de afwerking of de textuur. Het bedrijf speelt mee in op de laatste interieurtrends. Want details maken het verschil, zoals het glazuur op aardewerk. Wat is de perfecte matheid en lichtheid van een tint? Bling bling is passé, de trend is warmer, softer, natuurlijker. Voor de potterie is er matte espresso en oesterwit. Bij de bloemstukken maken felle kleuren plaats voor peach, oudroze, bruinen en groenwit. Het interieur wordt sowieso met meer groen ingericht, precies het vakgebied van Pot & Vaas.

Allround styling-service

Pot & Vaas is een nieuwkomer op de beurs. Het bedrijf levert potten, vazen, bloemcreaties en kunstplanten voor binnen én buiten, sierkussens, dienbladen – inclusief een allround styling-service (optie). Je (winkel)showroom of andere openbare ruimte ondergaat een totale metamorfose en verandert in een totaalbelevenis. De (groen)decoratie tilt de meubels en de complete inrichting naar een hoger niveau. Jouw zaak ademt sfeer, warmte en luxe uit.

Naast de standaardcollectie behoren maatwerk en exclusiviteiten tot de mogelijkheden. De Pot & Vaas Exclusives bestaat uit ambachtelijke, high end producten voor de vaste partners. De Linden by Pot & Vaas lijn omvat interieuraccessoires zoals kussens en dienbladen, designed and made in Holland.

potenvaas.nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn