U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Een cocon voor juwelen

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Nee, dit is geen leefruimte, wel een winkel. Een juwelenzaak in hartje Antwerpen, de plek waar het Belgische merk Elliot & Ostrich het verschil wil maken. Niet toevallig heet de plek The Nest: je moet naar een haast verborgen plek om de shop te vinden, op de vijfde verdieping van een flatgebouw in de Justitiestraat in Antwerpen. Een atypische locatie dus, maar voor de exclusieve juwelen van Elliot & Ostrich mag dat wel.

De Antwerpse architect Janpieter Verstraeten, voormalig leerling van de gerenommeerde architect Vincent Van Duysen, legde het fundament van The Nest. Het jonge Antwerpse design agency Oystr werkte de inrichting tot in de details uit: van unieke op maat gemaakte high-end juwelensokkels, originele ‘skin tone’ juwelenhalzen, struisvogeleieren – en veren als bijzondere pronkstukken,… tot een heerlijk geurend huisparfum. Het resultaat? Een perfecte symbiose tussen verfijnde en ruwe elementen met enerzijds unieke op maat gemaakte meubelen in kwalitatieve materialen die getuigen van puur vakmanschap en een oog voor precisie, en anderzijds Afrikaanse design ‘eyecatchers’ met een ziel, die voor de pure en authentieke touch zorgen. Ook het gebruik van zachte, beige getinte kleuren dat voor een uitgesproken rustgevend effect zorgt, is een knipoog naar Afrika met name naar de kleurschakering van de eieren van de struisvogel, de vogel waarop de filosofie van het label geënt is.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn