U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Een ‘bubbel’ als tuinkantoor

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Enkele jaren terug lanceerde Insight Out uit Bornem de Orbo. De ronde of ovale tuinkamers bieden een gezellig plekje om te relaxen, vrienden te ontvangen of te werken. Nu gaat Insight Out nog een stapje verder met tuinkantoren…

Met plaats voor vijf personen en een grote halfronde werkruimte, tilt de Mezzo XL Multi het tuinkantoor naar een hoger niveau. De Orbo siert ondertussen al heel wat privétuinen en -terrassen, maar ook bedrijven tonen interesse. Je kan in de Orbo ongestoord werken of zelfs klanten ontvangen.

De Mezzo XL Multi heeft alles in huis voor een all-in-tuinkantoor. Zo is er een ruime werktafel met plaats voor een laptop, smartphone, één of twee schermen en een bureaustoel. Er is ook opbergruimte en de optie voor een video- en/of audiosysteem. Dit maakt de Mezzo ook uitermate geschikt als thuiskantoor voor freelancers. Zij werken vaak het liefst in een aparte en rustige omgeving, maar hebben daarvoor niet altijd de ruimte in hun woning. Coaches en therapeuten ontvangen dan weer hun klanten in een inspirerende buitenomgeving.

Steeds meer bedrijven beseffen hoe belangrijk een fijne werkplek is en bieden het tuinkantoor aan als alternatief voor de bedrijfswagen. Daarom is er nu de mogelijkheid tot leasing. Dit geldt trouwens ook voor particulieren.

De Orbo-familie biedt plaats aan zes tot veertien personen. De grotere modellen hebben stroomvoorziening, ledverlichting en Bluetooth-audio. Infraroodverwarming en airco zijn in optie beschikbaar. Het volledige gamma laat toe persoonlijke accenten te leggen op het gebied van uitrusting, textielbekleding, kleuren….

www.insight-outgardens.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn