U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Duverger Home met nieuwe investeerders klaar voor uitbreiding

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Voor de Belgische Interieurwebshop Duverger Home, opgericht in 2012, is de continuïteit verzekerd.

Zaakvoerder Benoît Van den Bogaert was al enige tijd de opties voor de toekomst aan het bekijken, tot hij werd opgemerkt door de familie Garitte. Die bevestigden hun interesse sinds deze week officieel door een participatie in Duverger Home.

Benoît: ‘Duverger Home is op enkele jaren een gevestigde waarde geworden bij de online shoppers voor de wooninrichting, zowel voor binnen als buiten. We werken enkel met een reële voorraad dropshipments en goederen die daadwerkelijk op Europese bodem staan. Hierdoor is de levering dan ook gegarandeerd. De webshop kreeg onmiddellijk een volledig vernieuwde look en het aanbod zal in 2023 ruim worden uitgebreid met meer dan 1000 artikelen.’

Met het verruimde en gevarieerde portfolio zullen Benoît, Jean-Pierre & Dominic samen de Europese markten zoals Duitsland, Frankrijk en Spanje verder aantrekken en proberen veroveren. Duverger Home 2.0 is volledig klaar voor nog vele jaren van expansie. De Meubelbeurs Brussel is alvast een belangrijke eerste aanzet.

Ontdek de vernieuwde website https://www.duvergerhome.be/

Contact:

Benoît Van den Bogaert +32 475 420 100 – benoit@duvergertrading.be
Jean-Pierre Garitte +32 475 94 72 56 – jean-pierre@duvergertrading.be
Dominic Garitte +32 496 33 42 06 – dominic@duvergertrading.be

Du Verger Trading BV
Kasteelstraat 120
9255 Buggenhout

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn