U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Drisag ontwikkelt duurzaam zit-stabureau

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Drisag brengt na een ontwikkelingsfase van twaalf maanden een eigen zit-stabureau op de markt. Een duurzaam bureau, want het bedrijf vervangt het onderstel van uw bestaande Drisagbureau en recupereert het staal van het oorspronkelijke onderstel.

Drisag ontwierp in 1997, na een brainstormsessie in de priorij Corsendonck in Oud-Turnhout, een eerste zelf geproduceerde bureautafel, de Prio. Deze tafel evolueerde met de tijd en is nog steeds een gevestigde waarde in het gamma van Drisag.

Een op vier werknemers heeft rugklachten. Steeds vaker vragen klanten daarom naar een meer ergonomische oplossing. Drisag beseft dat het vervangen van statische door ergonomische bureautafels geen duurzame keuze is. Daarom ontwierp het poten van een zit-sta bureau die de bestaande Prio-tafelpoten kunnen vervangen. Die ingreep kan zelfs op locatie bij de klant gebeuren.

Als Drisag alle Priotafels die het bedrijf de voorbije tien jaar verkocht, zou aanpassen, kan het 93,5 ton staal recupereren. De levensduur van de tafel wordt aanzienlijk verlengd.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn