U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Drisag haalt opnieuw een miljoenencontract binnen

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Drisag Office Inspirators heeft met succes een aanzienlijke overheidsaanbesteding van ongeveer 3,5 miljoen euro binnengehaald voor kapstokken en garderobes

In mei sleepte het Herentalse familiebedrijf ook al een aanbesteding van 7 miljoen euro voor softseating meubilair in de wacht.

Drisag heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de kantoormeubilairbranche en is trots om opnieuw met de federale overheid samen te werken aan de inrichting van moderne en comfortabele werkplekken.

‘Als Kempens familiebedrijf zijn we vereerd en enthousiast om opnieuw te worden gekozen als voorkeursleverancier van de Belgische overheid’, aldus Niek Renders, zaakvoerder van Drisag. ‘Deze nieuwe aanbesteding bevestigt niet alleen onze capaciteiten op het gebied van meubelproductie, maar ook ons vermogen om te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit.’

De kapstokken en garderobes die worden geleverd als onderdeel van deze aanbesteding zullen naar verwachting een cruciale rol spelen in het faciliteren van georganiseerde en gestructureerde openbare ruimtes. Drisag kijkt ernaar uit bij te dragen aan zowel de functionele als visuele aspecten van deze omgevingen.

https://www.drisag.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn