U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Domotex blikt tevreden terug

Steeds meer sectororganisaties vragen ook voor hen verkoop op afspraak mogelijk te maken, in het bijzonder voor winkels waarvan het cliënteel maar moeilijk via online shopping bereikt kan worden.

‘We zijn overweldigd door de positieve respons en de energieke geest dit jaar. De sfeer in de hallen was zo super: zowel exposanten als bezoekers waren na 2 Covid-jaren verheugd om eindelijk weer samen te komen om elkaar persoonlijk te ontmoeten, ideeën uit te wisselen, nieuwe contacten te leggen en deals te sluiten’, zegt Sonia Wedell-Castellano, Global Director Domotex. ‘Wat mij ook verheugt, is dat de kwaliteit van de bezoekers op de beurs uitstekend was. Het aandeel decision makers ligt ook rond de 80%. Wie naar hier komt, komt dan ook met heel specifieke bedoelingen.’

Duurzaamheid

De speciale show “The Green Collection” en het conferentieprogramma “Domotex on stage” vormden het hart van het evenement. Hier werd het megatrend van duurzaamheid opgevoerd en besproken. En thema dat bijzonder populair is bij architecten, interieurontwerpers en inkopers.

Na vier bewogen dagen sloot Domotex 2023 de deuren. Duurzaamheid, internationaliteit en bezoekerskwaliteit waren de kenmerken van het evenement van dit jaar. Exposanten, bezoekers en organisatoren zijn het er allemaal over eens: de beurs was een groot succes.

Beelden vind je hier https://www.domotex.de/en/news/media-library/picture-galleries

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn