U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Desso en Ex Nature slaan de handen in elkaar

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

In samenwerking met Odette Ex van Ex Interiors ontwikkelde DESSO een uniek vloerenconcept met een natuurlijk kleurenpalet dat bestaat uit zes basiskleuren: Aarde, Zon, Mos, Heelal, Houtskool en Violet. De gelaagdheid van de patronen is geïnspireerd op doorleefde structuren van materialen zoals natuursteen, travertin, stucco en linnen in combinatie met een meer gestileerd patroon dat doet denken aan zwerfkeien. Deze collectie is toe te passen als kamerbreed tapijt en als op maat gemaakte vloerkleden, die in kleuren en texturen naadloos op elkaar aansluiten en eenvoudig met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Het nieuwe Desso & Ex Nature vloerenconcept vindt zijn inspiratie in de natuur met structuren die lijken op door weersinvloeden doorleefde steen- en linnen optieken. De vloerkleden creëren een zachte en warme basis in het moderne interieur met een tijdloos en natuurlijk karakter.

Foto: Vloerenconcept Desso & Ex Nature van dessotarkett.nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn