Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Designshopp.be vervelt tot Furnitale: een nieuw verhaal, een nieuw concept

De voorbije jaren groeide Designshopp.be uit tot een vaste waarde op het vlak van meubilair in Antwerpen. In de fraaie showroom gevestigd in de imposante 15e-eeuwse Pieter Potkapel wordt binnenkort een nieuw verhaal geschreven. Met een nieuwe naam ‘Furnitale’, een fris logo en het toonaangevende Belgische meubelmerk Passe Partout als uithangbord.

Passe Partout als uithangbord

Zaakvoerders en zussen Hanne en Ine runnen sinds enkele jaren de zaak in de binnenstad van Antwerpen. Vorige zomer werd het duo een trio met de komst van Ha. Dit was meteen ook de aanleiding om het concept te herdenken. Na enkele jaren was het tijd voor een opfrissing van de voormalige kapel, en werd er ook een nieuw concept en verhaal aan gekoppeld. “We zijn al langer fan van het meubilair van het Belgische merk Passe Partout. Dit label is al enkele jaren aan een opmars bezig en was ook in onze winkel al ontzettend populair. Toen de vraag kwam of we geen interesse hadden om van onze zaak een Conceptstore te maken, hebben we dan ook geen seconde getwijfeld”, geeft Ine mee.
 

Bij Passe Partout zijn ze ook enthousiast over de samenwerking met de dames. “Ze passen perfect bij het DNA van Passe Partout. Ons merk groeit sterk en we waren al een tijdje op zoek naar partners om ons meubilair in onze eigen huisstijl in de markt te zetten. In de prachtige kapel komt het label perfect tot zijn recht en adem je de Passe Partout sfeer. Daarbij vormen de ondernemende dames de perfecte ambassadeurs”, zegt Dirk Steenbeke, de CEO van Passe Partout.

Inspireren en creëren

De collectie van Passe Partout mag dan wel centraal staan, dat betekent niet dat er geen ruimte is voor andere merken. “Passe Partout palmt het meeste oppervlakte in, maar we plaatsen ook enkele andere topmerken in de kijker. Zo zijn er bijvoorbeeld de duurzame bedden, matrassen en kussens van Slaapkop. Een leuk merk dat al heel wat fans telt. We willen onze bezoekers inspiratie bieden en denken graag met hen mee om een mooi interieur samen te stellen.”, vult Hanne aan.

Interieurconcepten van A tot Z

Ook voor bedrijven hebben ze bij Furnitale een oplossing in petto. “Wij werken concepten van A tot Z uit. Denk maar aan het vormgeven van een horecazaak, kantoren of een praktijk. Als interieurarchitecten vertrekken van een blanco blad en tekenen een droominterieur in 3D uit. Uiteraard kunnen we het meubilair voorzien.

Zelfs wie op zoek is naar een inspirerende locatie om te vergaderen of te brainstormen kan bij ons terecht. We stellen een verdieping in onze kapel ter beschikking als vergaderruimte. Ongetwijfeld borrelen de ideeën spontaan op”, lachen de dames.

Mooie acties tijdens het openingsweekend

De winkel gaat open voor het grote publiek op zaterdag 2 maart om 11u. Tijdens het openingsweekend zijn er openingsacties op het gehele aanbod.
 

De openingsuren van Furnitale zijn van woensdag tot en met zaterdag van 11u tot 18u. Tijdens deze uren bent u van harte welkom in de vernieuwde showroom in de Grote Pieter Potstraat 15, 2000 Antwerpen (niet ver van de voetgangerstunnel). Op andere momenten kan een bezoek op afspraak.

 
 
 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn