U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Deknudt Frames uit Deerlijk viert 100ste verjaardag

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Dit jaar viert het kaderbedrijf Deknudt Frames zijn 100ste verjaardag. In 1923 besloot fotograaf Aloïs Deknudt zich te specialiseren in lijsten voor zijn foto’s. De zaken gingen goed, en het verdiende geld werd geïnvesteerd in machines voor de productie van fotokaders.

Kaderfabriek Deknudt, zoals het bedrijf vroeger heette, kende een sterk groei onder leiding van Luc Deknudt. Het cliënteel bestond voornamelijk uit fotografen, in binnen- en buitenland. Een eeuw later hebben zijn zonen Bruno en Thijs Deknudt het roer overgenomen. Het bedrijf heeft afzet in de meeste West-Europese landen, en verkoopt aan een divers cliënteel in fotografie, decoratie, meubel-, doe-het-zelf-, en geschenkzaken. Daarnaast vind je hun producten via de belangrijkste onlinekanalen, en realiseert het bedrijf ook projecten op maat voor bedrijven, restaurant- en hotelketens. In de twee vestigingen, België en Slovakije, werken in totaal 55 mensen.

Het 100-jarig bestaan werd gevierd met de huldiging van 21 medewerkers die 25, 30, 35 of 40 jaar dienst hebben. Deze ceremonie vond plaats op het stadhuis van Deerlijk, waar het college van burgemeester en schepenen de directie en medewerkers van Deknudt Frames ontving. Als dit geen moment is om in te kaderen!

https://www.deknudtframes.be/nl/deknudt

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn