U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

De Woonindustrie Vakdagen vinden plaats van 6 tem 8 februari en 14 en 15 februari

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De Woonindustrie Vakdagen komen eraan en vinden plaats van van 6 tem 8 februari en 14 en 15 februari.

De organisatoren kunnen uitpakken met nogal wat nieuwkomers.

Zo is er de komst van het merk jankurtz, puristisch design voor binnen en buiten, in showroom B110 op de eerste verdieping.

”Midden jaren 1990 startte Jan Kurtz met de firma jankurtz in Affalterbach (D) met een collectie tuinmeubelen, waaronder het Italiaanse merk Fiam dat toen al
zeer succesvol was met de iconische Spaghetti chair. Inmiddels is de collectie sterk gegroeid en onderverdeeld in Summer, Living en Seating. Van comfortabele loungebanken, tot deckchairs en stoelen van diverse materialen. Tafels met massief houten, keramiek of betonnen bladen, in de collectie van jankurtz zijn ze te vinden.
Ook heerlijke fluffy relaxkussens waarmee je in een zwembad kunt drijven, terrasmeubelen en parasols.’

3C Gruppe breidt uit bij DWI met de komst van het merk Candy Sleep in showrooms B105 en B109 op de eerste verdieping.

‘Als stoffeerspecialist hebben we reeds langere tijd succes in luxe gestoffeerde bedden. Mede door de uitbreiding naar comfortabele trendy slaapbanken,
is ons merk Candy Sleep ontstaan. Met deze diversiteit aan gestoffeerde meubelen en stijlen binnen de 3C Gruppe, bieden we de ondernemers en
hun medewerkers nog meer gemak en focus; alles bij 1 leverancier met dezelfde vertrouwde contactpersonen in binnen- én buitendienst.’

Daarnaast tekenen ook dBodhi, EGLO Verlichting met het Stars of Light, LS Bedding, Eurotex, 312 Interiors, Jutzler en SITS present bij de Woonindustrie.
Tijdens de Vakdagen zullen zowel de collecties van Actona en Himolla te zien zijn.

BKS Meubelen breidt wederom uit met een extra showroom. Vanaf de Voorjaarsvakdagen zal B038 ingericht zijn met een collectie van massief houten meubelen. JR Collections,. Jaap Rebel, toont Beatris Collection in een geheel vernieuwde showroom B096, voor velen een bekende plek op de eerste verdieping.
Op de tweede verdieping heeft Tekvor Care uitgebreid met een extra showroom; C004. Meer ruimte om zo de specifieke collectie zorgbedden te kunnen tonen.

De Woonindustrie is een B2B inkoopcentrum voor de meubelbranche met ruim 160 exposanten met prachtige interieurmerken en een compleet aanbod.

Meer info vind je op https://dewoonindustrie.nl/dwi-vakdagen/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn