U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

De Woonindustrie scherpt maatregelen aan

Dat het thema “circulaire economie” ook in de meubelsector steeds meer aan belang wint, getuigt het druk bijgewoonde webinar dat EFIC – de Europese confederatie van de meubelindustrie – organiseerde op 18 november met als titel “Circulair ontwerpen in de meubelsector”. Voorzitter van EFIC, de heer Marcus Wiesner, gaf aan dat circulariteit voor de Europese meubelindustrie niet langer een optie is, maar een must. Belangrijk hierbij is dat we van elkaar moeten leren, wat dan ook de aanleiding was voor de organisatie van dit webinar.

Gezien de strenge Covid-19 maatregelen die de Nederlandse retail treft, heeft De Woonindustrie (DWI)  besloten om het beleid omtrent de opening aan te scherpen. Uit solidariteit met de retailer zal DWI , zolang de winkels hun deuren moeten sluiten, enkel voor de vakbezoekers op afspraak geopend zijn. Consumenten kunnen, vooralsnog, tot en met 19 januari de Woonindustrie niet bezoeken.

De Woonindustrie is als B2B inkoopcentrum geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur. Op vrijdag 25 december tot en met zondag 3 januari gesloten.

• Als vakbezoeker biedt DWI u de mogelijkheid De Woonindustrie te blijven bezoeken, tijdens openingsmomenten, uitsluitend op afspraak met exposant(en). Tijdens uw bezoek is het toegestaan om met maximaal 2 personen gelijktijdig aanwezig te zijn, dus uzelf en maximaal 1 ander persoon. Houd altijd 1,5 meter afstand.
• Ook op maandagen bent u welkom, echter ook uitsluitend op afspraak met een exposant. Wegens de afgekondigde maatregelen zal niet elke exposant aanwezig zijn in de showroom. Belangrijk om dit dus vooraf te verifiëren door contact op te nemen met de betreffende fabrikant. Bij afwezigheid van de exposant is het wellicht wel mogelijk de showroom te bezoeken. De exposant dient hiervoor toestemming te geven aan u en aan het team van De Woonindustrie:
• Komt u uitsluitend naar DWI wanneer u géén klachten heeft. Check dit ook bij uw eventuele relatie(s). Bij het tonen van de QR toegangscode wordt de gebruikelijke digitale gezondheidscheck uitgevoerd;
• Er is geen enkele dag catering aanwezig in het atelier. Wel is het mogelijk catering te bestellen en te laten bezorgen. Via deze website bestelt en betaalt u eenvoudig. Uw bestelde lunch ligt dan voor u klaar bij de receptie van DWI;
• Elke bezoeker wordt bij de entree en bij vertrek gescand/geregistreerd zodat precies is geweten wie in het pand aanwezig is;
• Het 1,5 meter beleid blijft van belang. Zowel in de openbare ruimten als in de showrooms. Evenals handen wassen, handen desinfecteren en hoesten en niezen in de elleboog. Desinfectiematerialen zijn verspreid in het pand aanwezig;
• Het is verplicht een mondkapje te dragen in het pand;
• Door het hanteren van looproutes, 1 hoofdingang en 1 hoofduitgang én bovenstaande maatregelen is het mogelijk bij De Woonindustrie veilig en verantwoord inkopen te (blijven) doen.
Heeft u vragen of twijfel, bel gerust naar ons algemene nummer 030-303 2700 of mail naar info@dewoonindustrie.nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn