Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

De Woonindustrie: ontdek het kloppende hart van de interieurbranche tijdens de Voorjaarsvakdagen 2024

De Woonindustrie: groots als inkoop-, inspiratie- en innovatiecentrum

De Voorjaarsvakdagen bij De Woonindustrie, het grootste inkoop-, inspiratie- en innovatiecentrum van Nederland, vinden plaats van 4 tot en met 7 februari 2024. Onder het thema ‘Open Up!’ presenteert het centrum zich als het kloppend hart van de interieurbranche, waar inkoop hand in hand gaat met inspiratie en innovatie. Met meer dan 300 merken en makers onder één dak, biedt De Woonindustrie de ideale omgeving voor retailers, professionals, exposanten en consumenten om met elkaar te interacteren en te participeren.

Openheid naar verandering: verken nieuwe mogelijkheden

‘Open Up!’ staat centraal tijdens de Voorjaarsvakdagen en richt zich op het verkennen van nieuwe mogelijkheden, innovaties en groeiperspectieven binnen de sector. Het thema omarmt openheid naar veranderingen en kansen in de wereld van wonen, design en interieur voor alle belanghebbenden, waaronder detaillisten, projectinrichters, interieurarchitecten, stylisten en consumenten.

Vliegwiel voor inspiratie en vernieuwing

Op 4 februari trapt De Woonindustrie af met het Woon- en Interieurevent voor iedereen met een woonhart of woonzaak. Gevuld met workshops, woonadvies en – activiteiten, beoogt De Woonindustrie haar bezoekers zo enthousiast te maken dat ze het centrum aanprijzen en opnieuw bezoeken. Hiermee hoopt het een vliegwiel van enthousiasme te creëren, waar steeds meer bezoekers op zoek gaan naar nieuwe woonideeën. Dit geldt voor retailers, interieur professionals zoals architecten, stylisten en designers, maar ook voor consumenten.

Actieve dialoog en platform voor verbinding

Op 5 februari organiseert De Woonindustrie een inspiratiesessie waar Annelies Boonstra (Retail Impuls) spreekt over de trends in retail en het openen van nieuwe retailkanalen. ‘Open Up!’ betekent ook veranderingen omarmen en accepteren. Het centrum fungeert als een actieve dialoogomgeving, waar exposanten en bezoekers samenwerken aan creatieve oplossingen. Het is een platform dat verbindt, waar nieuwe trends, technologieën en concepten worden omarmd en toegepast, en waar De Woonindustrie haar transformatie naar nieuwe samenwerkingen inluidt.

De Woonindustrie: toonaangevend centraal middelpunt van de interieurbranche

De Voorjaarsvakdagen van 4 tot en met 7 februari 2024 markeren het startschot van deze transformatie. De Woonindustrie positioneert zich als het centrale middelpunt van de interieurbranche, waar exposanten, retailers, professionals en consumenten samenkomen en deuren openen naar nieuwe mogelijkheden, innovaties en groeiperspectieven.

De Voorjaarsvakdagen zijn van 4 tot en met 7 februari 2024 in De Woonindustrie in Nieuwegein.

Meer informatie en het actuele programma: www.dewoonindustrie.nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn