U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

De Witte Lietaer gaat de winter in met Olivia

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Een heerlijke, weldadige nachtrust? Voor sommigen is het een verre droom. Maar met Olivia kan het misschien anders. Het lichtgewicht katoen-satijn voelt lekker zacht op je huid en valt soepel om je lichaam. De satijnbinding geeft een mooie zijdeglans wat zorgt voor een luxe uitstraling. Olivia is verkrijgbaar in vele klassieke en trendy kleuren.

De warmteregulerende en vochtabsorberende eigenschappen van het overtrek bieden een aangename warmte en een ultiem slaapcomfort. Dekbedovertrek Olivia heeft een wijde flessenhals en kan daardoor makkelijk over het dekbed worden getrokken. Het laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks. Het dekbedovertrek wordt geleverd inclusief kussenslopen.

Olivia kan zowel klassiek als modern toegepast worden. In een unikleur geeft het een strakke, eigentijdse look met een warme uitstraling. In een combinatie van bijvoorbeeld de kleuren Indigo en Caramel creëer je een romantische setting met een betoverende, luxueuze ambiance.

De prachtige Smart Collection van De Witte Lietaer omvat naast de Olivia-serie ook badhanddoeken, zoals de Ophélia-collectie die qua kleur helemaal op elkaar zijn afgestemd.

Informatie: www.dwl.be/olivia

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn