U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

De T-table van Tribu

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Dineren en ontspannen gaan perfect samen, zeker als het buiten is. Met goed gezelschap in een mooie omgeving zit je al goed, maar een lage eettafel zorgt nog net voor dat tikkeltje extra gezelligheid. De lage T-table van Tribù is 8 cm lager dan een traditionele eettafel, en zorgt ervoor dat je diner als vanzelf overvloeit in een casual, maar vooral gezellige avond. Voor een groter gezelschap bestaat deze lage tafel ook in een ruimere ovalen variant.

Ook hier geen gebrek aan stijlen, je kan selecteren uit een ronde, vierkante of ovalen variant. De poot en voet in aluminium zijn verkrijgbaar in drie kleuren en het tafelblad bestaat in 9 verschillende opties: in teak, keramiek of geglazuurde lavasteen. Waar je ook voor kiest, de lage T-table en stoelen van Tribù passen perfect samen.

Ook de Dunes bijzettafel sluit naadloos aan in deze setting met zijn sobere design. Dit kleine elegante tafeltje bestaat uit een eenvoudige, subtiel gebolde voet en een glad, rond tafelblad. Ideaal om je glazen of hapjes stijlvol op te placeren wanneer er een heerlijke maaltijd op je T-table klaarstaat.

Voor kleinere, intiemere diners is de T-table ook in een kleiner formaat verkrijgbaar. Zo creëer jij ook in een beperkte ruimte een heerlijk en luxueus zomergevoel. Je dakterras, zonovergoten hoekje of balkon met prachtig zeezicht is met dit verfijnde product meteen stijlvol aangekleed.

‘De T-table is tafelontwerp in zijn puurste vorm’, zegt Koen De Cock , managing director van het Belgische bedrijf. ‘Er is maximale beenvrijheid en comfort voor iedereen die rond het ronde onderstel zit, dat naadloos overgaat van een elegante voet in een zwevend bovenblad. Deze verfijnde passe-partout tafel, verkrijgbaar als eettafel, lage eettafel en salontafel, is beschikbaar in een ruime keuze aan materialen voor het bovenblad: duurzaam teakhout, elegante keramiek en luxueus geglazuurde lavasteen. Dit meubelstuk belichaamt volledig de essentie van discrete luxe, waar Tribù gekend om staat .’

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn