Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

De Swan stoel van Arne Jacobsen verleidt met Kvadrat

De Fritz Hansen Choice 2024 presenteert een speciale uitvoering van Arne Jacobsens Swan™-stoel in een volumineus nieuw wollen textiel van Kvadrat. De combinatie siert de elegante rondingen van de Swan en is een zoveelste statement in de traditie van het huis

Het nieuwe textiel combineert kleuren in een mathematisch weefsel dat subtiel van uiterlijk wisselt in veranderend licht. Een elegante bies van eersteklas anilineleer voegt een finishing touch toe die de kenmerkende rondingen van de stoel accentueert. Daarnaast is een samengesteld assortiment van 6 extra varianten verkrijgbaar in hetzelfde gloednieuwe textiel, zodat er een perfecte look is voor elke woonruimte en smaak.

De Fritz Hansen Choice 2024 is een tijdelijke speciale aanbieding wat het voor de klanten extra interessant maakt.

Meer over de fameuze Swan?

De Swan™-stoel werd in 1958 ontworpen door Arne Jacobsen voor de lobby en loungeruimtes van het SAS Royal Hotel in Kopenhagen (later omgedoopt tot Radisson Collection Royal Hotel).

In de loop der jaren is het ontwerp een toonbeeld van Deens design geworden dat zich kenmerkt door de afwezigheid van rechte lijnen. Deze eigenschap geeft de stoel een organische en zachte uitstraling, ondanks zijn eenvoud en sterke architectonische aantrekkingskracht.

www.fritzhansen.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn