U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

De poef van Cecilie

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Een extra zitplekje voor onverwachte gasten, een voetensteun bij een loungestoel of een bijzettafeltje voor een bordje lekkers, de schoonheid van de Pouf serie – ontworpen door Cecilie Manz voor Fritz Hansen – zit in haar veelzijdigheid. Het multifunctionele ontwerp is nu verkrijgbaar in nieuwe materialen en kleuren zodat het dé blikvanger wordt in om het even welke ruimte.

De poef werd niet alleen ontworpen als mooi interieurstuk, maar ook als creatieve zitoplossing waarbij één of meerdere poefs gecombineerd worden. Fritz Hansen breidt de populaire Pouf serie uit met versies in gepolijst leder en Twill Weave. De Pouf is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De natuurlijke materialen zorgen ervoor dat hij naadloos opgaat in elke omgeving en meubelcombinatie, waarbij praktische functionaliteit samengaat met een aantrekkelijke look en feel die geïnspireerd is op de natuur.

Cecilie Manz (°1972) wordt beschouwd als een van de toonaangevende Deense designers van haar generatie. Haar studio combineert conceptualisme met de Deense voorliefde voor duurzame materialen en vakmanschap.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn