U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

De nieuwe Meubihome komt eraan

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Goed nieuws: de nieuwste editie van Meubihome komt eraan. Een extra lijvig nummer met daarin aandacht voor de voorbije internationale beurzen en de vele huisshows die de voorbije maanden hier in het land georganiseerd werden. Aandacht dus voor Confortluxe, Revor, Demuynck, Castle Line, Passe Partout, Bauwens en vele anderen. In het blad ook een flink keukendossier, een reportage over de meubelopleiding in Mechelen, maar evengoed fabrikanten in de kijker (Mobitec, Leolux, Simmons, Treca), inspiratie-pagina’s over de nieuwe verlichting én een gesprek met de oude en nieuwe eigenaar van Makri Meubelen. Uiteraard leest u nog eens na hoe het was op het Navem-congres en misschien staat u wel op een van de foto’s die we publiceren. Laat zeker weten wat u over Meubihome denkt en hoe we het nog beter kunnen maken.

Nog geen abonnement? Dat kan zeker nog via https://meubihome.be/product/magazine/

In augustus gaan we er met de Newsletter even uit, maar in september zijn we weer helemaal terug. Met info over de sector, inspiratienieuws en heel veel verhalen die uw business een duwtje in de rug kunnen geven. We wensen u een deugddoende vakantie toe!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn