Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

De Loya van Leolux

Loya is een bank die zich ruimhartig voor je openstelt. Verfijnd en vol fraaie details. Je herkent Loya aan de royale maatvoering en de uitstraling van totale zachtheid. Ontwerpers Kate en Joel Booy van Studio Truly Truly baseerden hun design op het principe van ‘soft mass’: het toekennen van volume aan een tweedimensionaal materiaal. Het ontwerp neemt rechte, geometrische vormen en vult ze uit tot een compositie van zachte blokken die je onvoorwaardelijk comfort bieden.

Gestoffeerde basis

De overstekende arm- en rugleuningen vallen meteen op. Doordat ze licht gekanteld zijn, vormen ze een open uitnodiging om plaats te nemen. Over het hele ontwerp loopt een lekker uitgesproken bies. Een royale zadelsteek, aangebracht door de alleskunners in het Leolux-atelier. De bies creëert een mooie lijnvoering en is bovendien zodanig geplaatst dat je ‘m niet voelt als je geniet van je welverdiende ontspanning op de bank.

Loya legt contact met de grond via een gestoffeerd platform. Dit is net wat verder teruggeplaatst dan de zitting en uitvoerbaar in een afwijkend materiaal ten opzichte van de rest van de bank. Zo geef je Loya een heel eigen twist.

Krachtig programma

Studio Truly Truly tekende een uniek programma, dat moeiteloos laveert tussen groots en intiem, tussen krachtige vormen en een comfort zonder weerga. Zo heb je de keuze uit onder meer banken, vrijstaande divans, twee verschillende poefs en een groot aantal aanbouwelementen. Ook zijn er accessoires voor extra comfort, zoals de hoofdsteun (bij zowel de rug- als de armleuning te plaatsen) en een armrol.

https://www.leolux.be/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn