U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

De Levis kleur van het jaar 2023: Wild Wonder

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De Levis Kleur van het jaar is Wild Wonder. Nu wereldwijd de natuur bovenaan de agenda staat, plant ook het Global Aesthetic Center van Levis’ moederbedrijf AkzoNobel een zaadje in die vruchtbare bodem. Een zaadje dat in 2023 kiemt tot een natuurlijke, positieve tint die doet denken aan velden vol koren. Samen met de Levis Ambiance Trend Collection 2023 groeit Levis Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder tot een organisch palet dat de wonderen der natuur blootlegt.

De natuur bepaalt steeds meer mee hoe we ons voelen en zit de voorbije jaren volop in de trends. Het belang van duurzaamheid en ecologie, biophilic design, organische vormen, natuurlijke kleuren en materialen… Van maatschappelijke trends tot design, alles en iedereen grijpt terug naar ons oerinstinct. De jacht op meer natuur in ons leven is begonnen. Die trend brengt AkzoNobel – het moederbedrijf van verfmerk Levis – na een grondige studie van diens Global Aesthetic Center samen in Levis Kleur van het Jaar 2023: Wild Wonder.

Wild Wonder is een korenkleurige, positieve en natuurlijke tint die ons verbindt aan wat we nodig hebben. Het draait om het gevoel en de magie van de natuur te vertalen naar onze interieurs. Een ruimte waar je energie kan uit putten en dat in contact staat met de natuur, daar voelen we ons goed. ‘Wild’ om de vrijheid van de natuur op te roepen en ‘Wonder’ om de verwondering uit te drukken van alles wat we om ons heen zien. De natuur is goud waard, ook in onze interieurs.

Dit jaar vieren we de natuur in al haar aspecten, want de Kleur van het Jaar komt ook dit keer met een Ambiance Trend Collection. Onder die noemer stelde Levis een bijpassend palet samen dat op zijn beurt de wonderen der natuur blootlegt. De collectie is geïnspireerd op tuinen, bossen en wouden, voor een onmiddellijke band met de natuur. Groen, bruin en zacht lila zijn kleuren die rust en een vertrouwd gevoel geven aan een ruimte. Het zijn ook tinten die perfect samengaan met natuurlijke materialen en kamerplanten, én met elkaar. De kleuren weerspiegelen het landschap en bootsen een frisse en natuurlijke achtergrond na voor een eigentijds interieur.

Wie helemaal ‘wild’ wordt van Wild Wonder en de Ambiance Trend Collection, kan ze tot leven brengen in zijn of haar eigen interieur. Klanten kunnen ze checken met de gratis Levis Visualizer app en zien zo – via augmented reality – hoe een kleur in hun interieur past. Of gebruik de Levis-kleurentesters, een makkelijke manier om kleuren uit te proberen.

Levis Kleur van het Jaar 2023 en de bijhorende Levis Ambiance Trend Collection zijn vanaf 14 september beschikbaar in alle Levis-winkels met een mengmachine.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn