U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

De Eiken Zetel verliest haar oprichtster

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Met grote bedroefdheid neemt De Eiken Zetel nv, groothandel en fabrikant van meubilair, relaxen en salons afscheid van haar medeoprichtster Jeannine De Lange. Ze was een prominente en aanwezige vrouw die samen met haar man Daniel Willems De Eiken Zetel uit de grond stampte in 1960. Het koppel bracht het bedrijf naar een ongekend succes en maakte van eikenhout een meubel trend en zette daarmee Eeklo op de kaart.

Haar menselijk aspect en haar passie voor stoffen en naaiwerk maakte haar een goed gekende vouw in de meubelbranche. Maar ook in de lokale voetbalploeg, K.F.C. Eeklo was ze jarenlang een gekend figuur.  Begin de jaren 2000 gaf ze samen met haar man de dagdagelijkse leiding van De Eiken Zetel over aan haar zoon Philippe Willems en schoondochter Kathy. Vandaag de dag zijn ook haar kleinkinderen Cedric en Nicolas Willems actief binnen het bedrijf.

Jeannine was al vele jaren ziek en is heen gegaan op 21 augustus 2023. Hiermee verliest de Belgische meubelindustrie een grote ondernemerspersoonlijkheid.

De uitvaart vond plaats in intieme kring

Mooie herinneringen verzachten de pijn …

 

Ook het team van Meubihome en de Raad van Bestuur van Navem spreken hun innige deelneming uit.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn