U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

DE EIKEN ZETEL INTRODUCEERT NIEUW LABEL &DEZ (INSTA: ANDEZ.BE)

De Eiken zetel zal vanaf maandag 31 augustus, tijdens hun huisshow een nieuw label voorstellen genaamd &dez.

De Eiken zetel zal vanaf maandag 31 augustus, tijdens hun huisshow een nieuw label voorstellen genaamd &dez.

&dez. is een design label ontworpen in België en vervaardigd met verschillende partners over heel de wereld. Het label staat voor eigentijdse meubelen met een casual feeling. De collectie bestaat uit bankstellen, kasten, tafels, stoelen en woonaccessoires. Dromen in de duinen is de titel van de allereerste collectie van &dez., inspiratie werd gevonden in het oudste natuurpark van België, het Zwin.

Bezieler van het project is de drieëntwintigjarige Cedric Willems, de derde generatie die mee aan de ontwerp tafel kroop. Cedric Willems vertelt: ‘we willen een collectie creëren die mensen blij maakt en thuis doet voelen, niet met strakke lijnen maar met gezelligheid en organische vormen. &dez is geen high-end label maar wil design betaalbaar maken. Dit zowel voor consumenten van mijn generatie, als voor de generatie die 10 tot 20 jaar ouder is. &dez staat voor een nieuwe generatie meubelen. Er is een duidelijke link met onze roots maar dan in een nieuw kleedje. Corona heeft onze perceptie op wonen verandert en wij proberen hierop in te spelen. Wonen is meer dan ooit beleven en geen “copy-paste” verhaal.’

Op 31 augustus, 1, 7 en 8 september is de collectie naast alle andere collecties van De Eiken Zetel te bewonderen op de huisshow in Eeklo. Cedric Willems: ‘nu de Meubelbeurs van Brussel helaas geannuleerd is verwelkomen we iedereen graag in onze volledig nieuwe showroom. Het stormt op zee maar stilstaan is en blijft achteruitgaan.

Een eerste sneak peak vind je op Instagram: andez.be’

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn