U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

De Eiken Zetel gaat naar De Woonindustrie te Nieuwegein!

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Vanaf maart zal De Eiken Zetel nv exposeren op De Woonindustrie. Het Belgische bedrijf wil hiermee inspelen op de groeiende vraag uit Nederland. De getoonde collectie brengt moderne en klassieke relaxen in het middensegment en het nieuwe design merk &dez.

Cedric Willems: ‘We zijn trots en verheugd voortaan deel uit te maken van het mooiste meubelcenter van Nederland. We starten met een kleine collectie en er is ruimte om te groeien. De relax collectie is uniek in Benelux en sterk competitief met de markt. &dez is op zijn beurt een gloednieuw gamma dat we ook aan de Nederlandse markt willen tonen. Hier bestaat de collectie uit banken, tafels, stoelen, tapijten en woonaccessoires.’

De Eiken Zetel is al 60 jaar actief in de Meubelsector. De collectie groeit jaar na jaar. De Belgische speler heeft 5 luiken in het assortiment: De Eiken Zetel private label, Mumbai, home collection, het design label &dez. en De Eiken Zetel relax. De laatste twee zullen voor het eerst te bewonderen zijn tijdens de vakdagen in maart.

www.dez.be
www.andez.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn