U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

De Eekhoorn voorziet Eurovisiesongfestival van sfeervolle inrichting

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De Nederlandse fabrikant De Eekhoorn is trotse leverancier van het Eurovisie Songfestival dat op dit eigenste moment plaatsvindt in Rotterdam. Zowel tijdens de puntentelling als backstage zitten de artiesten op banken en stoelen van de merken WOOOD en BePurehome! Het is voor De Eekhoonr een eer om de meubels en aankleding te mogen verzorgen voor een evenement dat mensen in zo veel landen aan de buis kluistert.

De Eekhoorn Dutch Furniture is een familiebedrijf met een duidelijk concept: het ontwerpen van stoere, eigentijdse, aantrekkelijke en eenvoudig te monteren meubels. In 2001 werden de gebroeders Gerard, Winfried en Jos de Smit het gezicht van De Eekhoorn Dutch Furniture en ontwikkelden een portfolio met vier sterke merken, ieder met een eigen sterke positie in de markt. De BePureHome collectie wordt met een luxe uitstraling gepresenteerd terwijl de focus van WOOOD vooral ligt op het ontwerpen van functionele meubelen. De collectie van vtwonen heeft een eigen karakter en loopt altijd een stap vooruit en Basiclabel is altijd uniek met eigen collecties en retailformules.

https://deeekhoorn.com/nl/media/de-eekhoorn-levert-eurovisie-songfestival-sfeervolle-inrichting

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn