U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

De Bucolische Sfeer van Mobalpa

Woensdag 21 oktober vindt de eerste Virtuele Keukenbeurs van België plaats met zes bekende keukenconcepten:  Kvik, Mobalpa, Vanden Borre Kitchen, Reddy keukens, Schmidt & Cuisinella en  Raison Home. Initiatiefnemer is Franchise.be, het grootste platform in België met betrekking tot franchising. Op de virtuele ontmoetingsplaats zullen zowel de franchisenemers als de franchisegevers aanwezig zijn. Franchise.be wenst door deze unieke aanpak een groot aantal zelfstandige ondernemers te helpen met de opstart van hun eigen zaak in de keukenbranche.

De gloednieuwe Bucolische Sfeer van Mobalpa brengt alle verwachtingen van een nieuwe levensstijl samen. Zo tovert Mobalpa een oude boerderij om in een charmant landhuis en blijft het merk zich profileren in 2023. Het verlagen om terug te keren naar onze roots en in harmonie te leven met de natuur, is nog nooit zo groot geweest. De nieuwe sfeer biedt een oase van rust die modern comfort combineert met een tijdloze look.

De charme van een plattelandshuis

Mobalpa bouwt een oude boerderij om tot een modern huis dat bestaat uit drie verschillende ruimtes die verenigd worden door een romantische stijl. De uitnodigende inkomhal, met zijn houten bankje en karaktervolle rode kleur, brengt warmte en comfort in een vaak vergeten ruimte. De grote, lichte keuken met haar rustgevende tinten nodigt uit om met vrienden en familie momenten te delen rond het centrale kookeiland. En dan is er nog de wasruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt wordt.

Een warm en gedurfd onthaal

De toon wordt meteen gezet bij het binnenwandelen van de woning. De pittige rode kleur blaast de soms monotone dagelijks routine nieuw leven in en geeft extra karakter aan de inkomhal die ingericht is met functionele op maat gemaakte meubels. De nis omlijst de muurdecoraties en dient als zitplaats om de schoenen aan/uit te trekken of om te dagdromen. Achter de deuren schuilen kasten en lades zodat tassen, jassen, accessoires en schoenen makkelijk opgeborgen worden. Heerlijk om door de voordeur in een verzorgde inkomhal terecht te komen.

Zachte kleuren in de keuken voor een op-en-top landelijke sfeer

In de keuken is er gekozen voor zachte, heldere kleuren en een gezellige indeling. De landelijke grafische keuken laat vormen en kleuren samenkomen, en is uitgerust met een neo-retro kookplaat. Het slim bedachte opbergconcept voorziet aan de binnenzijde van de kasten handige metalen bakjes en de legplanken zijn ondiep om snel het gewenste product voor handen te hebben.

De eyecatcher is het centrale kookeiland waarbij hoeken en ronde vormen elkaar afwisselen. Onder het elegante werkblad in mat kwarts staan decoratieve voorwerpen en kookboeken. Het eiland is esthetisch en praktisch, en bevat een slimme, smalle opbergkast voor dienbladen en snijplanken. Mobalpa speelt nog verder in op de behoeften van de consument door ergonomische afvalemmers te voorzien aan het eiland.

Wasruimte

In dezelfde materialen en kleuren als de keuken doet de wasruimte in Bucolische Sfeer het huis herleven. De multifunctionele ruimte die dienstdoet als berging, garderobekast en bureau, heeft veel te bieden dankzij het optimaal gebruik van de vierkante meters. De wasruimte valt op door haar intelligente indeling. Zo zijn de wasmachine en droger verborgen achter de kastenfronten. De nis met schuifdeuren geeft makkelijk toegang tot schoonmaakproducten en huishoudlinnen.

Het op maat gemaakte ontwerp houdt bovendien rekening met elk detail. De spoelbak is onder het raam geplaatst om van het uitzicht te genieten. De ramen kunnen nog altijd makkelijk geopend worden door de verstelbare mengkraan naar beneden te duwen. Het bureaublad bestaat uit afgerond gefragmenteerd eikenhout voor een vlotte doorgang naar de wasruimte. De nissen onder het werkblad zijn zowel decoratief als functioneel voor het opbergen van materiaal.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn