U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

De 2de Antwerp Design Days vinden plaats van 1 tot 9 december 2022

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De Antwerp Design Days gaan voor de 2de maal door, dit keer van 1 tot 9 december 2022. Met dit event brengen agentuurbedrijven Creadis en Victors het internationaal beursnieuws en nieuwe producten en lanceringen exclusief naar professionals uit de interieur- en designwereld. Meubel- en lichtretailers, projectontwikkelaars en (interieur)architecten worden verwelkomd door Kris Victor Pieters (Victors Design Agency) en Carl Vandenbogaerde (Creadis) die persoonlijk tijd maken voor de genodigden. Een unieke gelegenheid om nieuwigheden te ontdekken mét persoonlijk advies.

Lokale samenwerking

De coronacrisis zorgde voor een versnelde digitalisering, ook in de sector van high-end designmeubelen en -verlichting. Toch is er meer dan ooit nood aan persoonlijk contact. De Antwerp Design Days zijn een antwoord op een veranderende maatschappij waarbij o.m. beurzen als medium onder druk staan en lokale samenwerkingen als alternatief best gesmaakt worden. Ook de exclusieve focus op professionals is een absolute meerwaarde. De formule waarbij op persoonlijke afspraak enkel nieuwe, interieur – en exterieur gerelateerde meubelen getoond werden, sloeg dus zeer goed aan. Dit krijgt met deze 2de editie nu een vervolg.

Persoonlijk zaken doen

De keuze voor één locatie zal het gepersonaliseerd karakter vergroten en de one-to-one relaties versterken. De pioniers van de eerste editie slaan de handen in elkaar: Creadis en Victors presenteren het nieuws van 2022 en geven previews van wat eraan komt in 2023.

Creadis pakt uit met een nieuwe collectie voor de Belgische markt: Piure, een Duits kwalitatief modulair kastenprogramma. De nieuwe Montis- modellen zijn te ontdekken, net als Burel Factory, een authentiek Portugees merk dat schapenwol verwerkt tot designelementen met textiel (kussen, plaids, gordijnen, akoestische panelen). Daarnaast vind je ook Arco als vaste waarde en Plank met enkele nieuwe outdoor stoelen.

Victors focust op de herlancering van het Spaanse, strakke outdoorlabel Gandia Blasco met een exclusief partner programma voor geselecteerde dealers. Daarnaast zijn ook Gubi en Carl Hansen & Son terug van de partij.

Locatie
Ijzerenwaag 12A, Antwerpen
1e verdieping, boven de winkel ‘Gaest’
Merken:
Creadis: Piure, Montis, Arco, Plank, Burel Factory
Victors: Gandia Blasco, Gubi, Carl Hansen & Son

Meer info?
Kris Victor Pieters
+32 (0)473 36 02 33
Afspraken kunnen gemaakt worden vanaf begin november op antwerpdesigndays.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn