U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Daar is de lente… met Relaxound

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De Birdybox van Relaxound laat je ontspannen vanaf de eerste noot. Rustgevende natuurgeluiden voeren je mee naar een open plek in het bos, vol vrolijk vogelgezang. Het getjilp heeft een positief effect op lichaam en geest en laat je intuïtief ontspannen.

Uit de duurzame Birdybox klinkt een vogelconcert van 20 seconden welke wordt geactiveerd door een bewegingsdetector. Een moment van ontspanning is altijd welkom en dankzij het compacte formaat kan de Birdybox overal worden geplaatst, bijvoorbeeld in de entree of hal, de keuken, het kantoor, de badkamer en andere ruimtes. ‘Natuurgeluiden laten ons onmiddellijk ontspannen, waar dan ook. De adem wordt dieper, de blik zachter en we laden onze batterij op’, Philipp Störring van Relaxound GmbH.

De Birdybox komt dit voorjaar in twee nieuwe kleuren: Toffee Terrazzo en White Jesmonite. De behuizing van de Birdybox is gemaakt van 100 procent biobased materialen en de verpakking van puur gerecycled papier. De Birdybox werkt op een milieuvriendelijke, oplaadbare batterij.

www.relaxound.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn