U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Cosentino: vakmanschap in de keuken

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Een klimaatneutraal plaatoppervlak met de esthetiek van ambachtelijk handwerk en een knipoog naar Venetiaans stucwerk, maar verkregen door middel van technologie, dat is waar de nieuwe Dekton® Kraftizen-collectie voor staat. Een waar eerbetoon aan de schoonheid van vakmanschap en de technieken die door de eeuwen heen werden geperfectioneerd. Het Spaanse Cosentino lanceert met deze collectie een serie van vijf veelzijdige, verfijnde en natuurlijke kleuren die ook nog eens duurzaam zijn en tegen een stootje kunnen.

Kenmerkende texturen, subtiel reliëf en matte kleuren zijn de sleutel tot een moderne en high-tech-driven interpretatie van Venetiaans stucwerk. Cosentino heeft aan de hand van een verfijnde techniek en technologie een duurzaam plaatoppervlak gecreëerd waarmee het de vijf zintuigen – zoals het bij stuc hoort – prikkelt. De uitdaging voor Cosentino zat in het opnieuw interpreteren van vakmanschap, op basis van digitale technologie. In dit creatieproces 2.0 worden de muren en troffelmarkeringen – de vegen in het pleisterwerk – van weleer getransformeerd in een canvas van miljoenen pixels. Elke slag van de stuctechniek, elke draai van de pols wordt onderdeel van de interpretatie. De collectie bestaat uit vijf veelzijdige kleuren en kan gebruikt worden voor vloeren, muren, tafels, werkbladen. Het belooft iedere ruimte zowel binnen als buiten te voorzien van een tijdloze look.

www.cosentino.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn