U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Cornelis Bedding uit Dendermonde opent nieuwe winkel in Rumst

Dat het thema “circulaire economie” ook in de meubelsector steeds meer aan belang wint, getuigt het druk bijgewoonde webinar dat EFIC – de Europese confederatie van de meubelindustrie – organiseerde op 18 november met als titel “Circulair ontwerpen in de meubelsector”. Voorzitter van EFIC, de heer Marcus Wiesner, gaf aan dat circulariteit voor de Europese meubelindustrie niet langer een optie is, maar een must. Belangrijk hierbij is dat we van elkaar moeten leren, wat dan ook de aanleiding was voor de organisatie van dit webinar.

Olivier Cornelis (43) en Sofie Hermans (41) openden zonet hun nieuwe slaapwinkel aan de Antwerpsesteenweg 96. Het verhaal dat vele jaren geleden in Dendermonde begon, groeit dankzij de vierde generatie van de familie steeds verder door, zo meldt Het Nieuwsblad.

Naast Dendermonde, Belsele, Gent, Wommelgem en Westmalle heeft Cornelis Bedding in Rumst een zesde winkel. De zaakvoerders openden dertien jaar geleden al een zaak, vlak bij. Maar nu drong een nieuwe winkel zich op, met uitgebreide showroom.

‘De plaats waar voorheen A-Mano was gevestigd, het restaurant van Gene Summer, kwam vrij’, zegt Olivier. ‘En omdat we het liefst onze zaak in Rumst behielden leek ons dit een mooie opportuniteit. Met het op- en afrittencomplex van de E19 vlakbij is de bereikbaarheid vanuit Antwerpen, Mechelen of Brussel ideaal.’

Eigen productieafdeling

Cornelis Bedding is een Auping Store, maar biedt ook het slaapcomfort van zowat alle Belgische topmerken zoals Beka, Equili, Lattoflex, Styldecor en Magnitude. Naast Tempur zit ook Tréca Paris voortaan in hun merkenaanbod. Daarbij horen onder meer Beddinghouse, Essenza, Lexington, Marco Polo en Nomo, voor het bedtextiel.

‘Naast de topmerken hebben we onze eigen productieafdeling matrassen’, zegt Olivier. ‘Daardoor kunnen we voor specifiek slaapcomfort zorgen, voor elke klant. Voor onze eigen CB Home Collectie werken we trouwens samen met osteopaten en kinesisten uit de buurt.’

Daarbij is het leveren van service bij Cornelis Bedding erg belangrijk. In totaal heeft de zaak 27 mensen in dienst voor onder andere plaatsing. Daarbij hoort nu dus ook een opvallende toonzaal aan de Antwerpsesteenweg 96.

www.cornelisbedding.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn