U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Cornelis Bedding opent grootste winkel in Gent

Dat het thema “circulaire economie” ook in de meubelsector steeds meer aan belang wint, getuigt het druk bijgewoonde webinar dat EFIC – de Europese confederatie van de meubelindustrie – organiseerde op 18 november met als titel “Circulair ontwerpen in de meubelsector”. Voorzitter van EFIC, de heer Marcus Wiesner, gaf aan dat circulariteit voor de Europese meubelindustrie niet langer een optie is, maar een must. Belangrijk hierbij is dat we van elkaar moeten leren, wat dan ook de aanleiding was voor de organisatie van dit webinar.

Cornelis Bedding opende de deuren van een nieuwe winkel op de Antwerpsesteenweg 999 in Gent (Oostakker). Het is ondertussen al de vijfde vestiging van de Belgische beddenspeciaalzaak. Eén stap in de enorme winkel en het is meteen duidelijk: het draait hier om het ultieme slaapcomfort. Cornelis Bedding wil zoveel mogelijk mensen een goede nachtrust garanderen. Klanten uit regio Gent vinden die nachtrust nu dichter bij huis.

Slaap is persoonlijk

Met een winkel van 1.500 m² slaapcomfort en 3 slaapexperts die klanten van persoonlijk advies voorzien, is Cornelis Bedding de grootste slaapwinkel uit de regio. Naast de Auping Store waar klanten ondergedompeld worden in de Auping slaapbeleving, hebben ook andere merken zoals Beka, Tempur en Lattoflex hun plaats. Bovendien produceert Cornelis Bedding zijn eigen CB home collectie, ontstaan uit meer dan 100 jaar ervaring in de sector.

Door telkens alle topmerken onder 1 dak aan te bieden kan er voor elke klant de juiste matras aanbevolen worden en dat gecombineerd met een oneindige keuze aan boxsprings, lattenbodems of spiraalbodems.

“Een goede nachtrust is niet vanzelfsprekend en betekent niet voor iedereen hetzelfde”, vertelt Olivier Cornelis, zaakvoerder van Cornelis Bedding. “Daarbij zorgt de huidige coronacrisis ervoor dat we onrustiger zijn én dat we gezondheid en bewust leven nog belangrijker zijn gaan vinden. Dat merken we ook bij onze klanten. Daarom focust Cornelis Bedding op passend slaapadvies voor elke klant. Zo willen we hun slaapkwaliteit écht verbeteren. ” .

Vernieuwende services

Dat Cornelis Bedding vooral het verschil maakt met zijn service is duidelijk. En dat begint al voor de verkoop. In de Test & breakfast van Cornelis Bedding kan je een nachtje gaan proefslapen op de matras van jouw keuze. Zo kunnen klanten die dat willen een hele nacht lang testen of het gekozen bed ook comfortabel ligt.

Daarnaast biedt Cornelis Bedding met het merk Equilli matrassen aan die volledig op maat worden samengesteld, op basis van je maten en je slaaphouding. Biedt de matras toch niet de juiste ondersteuning, dan kan je de samenstelling nog laten wijzigen.

Cornelis Bedding

Het verhaal van Cornelis Bedding startte in 1919 in Dendermonde. In het atelier van Polydoor Cornelis werden de eerste bedkaders en zelfs volledige slaapkamers vervaardigd. Meer dan 100 jaar later is Cornelis Bedding, dankzij de 4e generatie, uitgegroeid tot de beddenspeciaalzaak in de regio’s Oost-Vlaanderen en Antwerpen, met winkels in Dendermonde, Rumst, Belsele, Wommelgem en Gent (Oostakker).

Olivier Cornelis en Sofie Hermans zijn de drijvende krachten die het familiebedrijf vandaag  runnen. Het is hun prioriteit om met Cornelis Bedding steeds te gaan voor de beste service aan de scherpste prijzen dankzij hun gemotiveerd team van 24 medewerkers.

www.cornelisbedding.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn