U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Confortluxe-Lievens-Europe gaat oldtimer-tour op tijdens Opendeurdagen

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Voor het tweede jaar op een rij kondigt Confortluxe-Lievens-Europe de terugkeer aan van de gesmaakte Opendeurdagen. Na een buitengewoon succesvol evenement in het pittoreske Brugge vorig jaar, verplaatsen ze zich dit jaar naar Flanders Fields, in het historische Ieper.

Als blijk van waardering voor de beste klanten, zullen de Opendeurdagen een exclusieve preview bieden van de nieuwste modellen. Confortluxe-Lievens-Europe heeft ervoor gezorgd dat deze ervaring plaatsvindt in een warme en gezellige omgeving met prachtige oldtimers, waarbij een hapje en drankje de sfeer completeren.

Een opmerkelijke verandering dit jaar is de samenvoeging van de drie bedrijven tot één commercieel team. Confortluxe, Lievens en Europe hebben namelijk hun krachten gebundeld om ervoor te zorgen dat al de klanten een uitgebreid assortiment aan producten kunnen vinden die aan hun behoeften voldoen. Door deze samenwerking kan de fabrikant een nog betere service aanbieden en zijn ze ervan overtuigd de verwachtingen van al de klanten te kunnen overtreffen.

Confortluxe-Lievens-Europe kijkt ernaar uit om de klanten te laten kennismaken met hun uitgebreide assortiment en hen een onvergetelijke ervaring te bieden.

Inschrijven kan op commercial@confortluxe.com

https://www.confortluxe.com/nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn