U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Collectible Fair vindt weer plaats in Brussel

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

COLLECTIBLE, de internationale beurs voor 21ste-eeuws collectible design, kondigt trots haar zesde editie aan. Die vindt plaats van 9 tot 12 maart 2023 – op een nieuwe historische locatie: de monumentale Sheds van Tour & Taxis in Brussel – en volgt daarmee opnieuw het schema van de eerste edities.

Als uniek platform dat het beste in hedendaags collectible design samenbrengt, heeft COLLECTIBLE een vaste plaats op de designkalender verworven. Deze speler van wereldniveau brengt een verfijnde selectie van gevestigde en opkomende galeries, ontwerpstudio’s, onafhankelijke producenten en toonaangevende architecten samen. Die tonen uitsluitend hoogwaardige en uitstekend onderbouwde objecten die de nieuwste stromingen weerspiegelen. Op die manier kunnen bezoekers op de voet volgen hoe designgeschiedenis ontstaat.

Een internationaal comité waarin gerenommeerde figuren uit de wereld van design en creatie zetelen – sterrenchef en designverzamelaar Nick Bril (België), algemeen en artistiek directeur van het MAK Museum Lilli Hollen (Oostenrijk), architect en ontwerper Glenn Sestig (België) en rector van het Royal College of Art in London Dr. Paul Thomson (VK) – staat in voor de selectie van de honderd deelnemers. Die worden uitgenodigd om in een dynamische geïntegreerde ruimte unieke stukken, in opdracht gemaakte ontwerpen en limited editions te presenteren, met een sterk accent op primeurs.

https://collectible.design

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn