U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

CIFF in Guangzhou: groot succes

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Gaan we terug naar normaal eens de coronacijfers de goede kant opgaan en we met zijn allen weer wat vrijheid krijgen, al dan niet dankzij vaccins? Als het van de Chinezen afhangt wel. Daar maakte de CIFF-beursorganisatie onlangs bekend dat de voorbije twee beursweken in Guangzhou maar liefst meer dan 20 procent meer bezoekers telde dan de vorige editie in 2019. Wie had dat kunnen denken?

De CIFF verliep in twee fases van telkens vier dagen. Tijdens de eerste fase lag de nadruk op home decor en alles wat met interieur, technologie en innovatie voor het huis te maken had. Uiteraard waren er nauwelijks buitenlandse gasten, maar toch kwamen meer dan 350.000 bezoekers uit eigen contreien naar de beurs. Deze 47ste editie van CIFF Guangzhou was goed voor 750.000 m2 exporuimte met 4.000 exposanten. Er was veel buzz rond de conferenties omtrent innovatief (Chinees) design maar vooral veel goesting om opnieuw met elkaar in dialoog te gaan, fysiek dan. Is dat een indicatie voor wat straks ook in het Westen gaat gebeuren? Koffiedik kijken!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn