U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

‘Chaise, stoel, chair: Defining Design’ in Design Museum Brussels

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Van 24 maart tot 29 augustus stelt het Design Museum Brussels ‘Chaise, stoel, chair: Defining Design voor. Een tentoonstelling die aan de hand van de stoel het designuniversum van het einde van de 19° eeuw tot vandaag bestudeert. Designers hebben de stoel zonder ophouden opnieuw vormgegeven en geherdefinieerd. Ze stelden hierbij de culturele, technische, historische én sociale bagage, die de stoel meedraagt, in vraag. De tentoonstelling onderzoekt dit alledaags object vanuit de evolutie, het design, de vooruitgang en de aanpassingen doorheen de laatste honderd jaren. Bezoekers kunnen 100 stoelen ontdekken die de evolutie binnen design vertegenwoordigen.

Deze originele tentoonstelling wordt voorgesteld door het team van Design Museum Brussels en werd mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking met ” The Design Museum London” en de privé collectie van Galila Barzilaî-Hollander.

Door Stany van der Brempt.

Praktische info:
Belgiëplein 1, 1020 Brussel (naast Atomium).
Open van vrijdag tot en met maandag 11.00>19.00
Website: www.designmuseum.brussels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn