U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

CEO Patrick Degens ready to rumble: ‘Er zal altijd handel zijn, ook in moeilijkere tijden’

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Lee & Lewis komt met groot aantal nieuwe modellen

Meubelbeurs Brussel, dat van zondag 5 t/m woensdag 8 november gehouden wordt, is een belangrijk evenement voor de interieurindustrie. Het is dé plek waar fabrikanten en ontwerpers hun nieuwste collecties kunnen presenteren aan potentiële kopers. Een van de exposanten die dit jaar hoge verwachtingen heeft, is Lee & Lewis. Het bedrijf heeft hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe modellen en is helemaal klaar om hun stand te vullen met prachtige nieuwe meubels.

Patrick Degens, CEO van Lee & Lewis, vertelt enthousiast over de voorbereidingen voor de beurs. ‘We hadden zoveel nieuwe modellen in ontwikkeling dat we hebben moeten kiezen wat we gingen meenemen’, zegt hij. Dit getuigt van een grote toewijding aan innovatie en kwaliteit.

‘Er zal altijd handel zijn’

De meubelmarkt is momenteel niet in de beste staat. De vraag naar meubels is afgenomen door economische onzekerheid en veranderende consumentenvoorkeuren. Dit maakt het extra uitdagend voor kopers om de juiste selecties te maken op de beurs. Patrick Degens erkent dit, maar blijft positief: ‘Er zal altijd handel zijn, ook in moeilijkere tijden. We moeten gewoon tevreden zijn dat we meer personen hebben om de taart mee te delen.’

Drie zones

De stand van Lee & Lewis zal dit jaar worden opgedeeld in drie zones, volgens Degens. De eerste zone is gericht op classic en tijdloos wonen, waarbij elegante en stijlvolle meubels centraal staan. De tweede zone richt zich op jong wonen, met moderne en eigentijdse designs. En tot slot introduceert Lee & Lewis dit jaar ook de Clara Mendosa-collectie, een unieke serie waarbij maatwerk mogelijk is.

Een interessant aspect van de Clara Mendosa-collectie is het feit dat er maatwerk mogelijk is. Dit is een geweldige toevoeging aan het assortiment van Lee & Lewis en zal ongetwijfeld de aandacht trekken van bezoekers op de meubelbeurs.

Woonkamerprogramma’s

De collecties die Lee & Lewis zal presenteren op de meubelbeurs zijn voornamelijk complete woonkamerprogramma’s. Hierdoor kunnen kopers eenvoudig een geheel nieuwe look creëren voor hun woonkamer, zonder zich zorgen te hoeven maken over het combineren van verschillende stijlen en kleuren.

Al met al belooft Lee & Lewis een interessante en veelbelovende exposant te worden op de meubelbeurs in Brussel. Met hun focus op innovatie, kwaliteit en maatwerk, zijn ze goed gepositioneerd om de aandacht te trekken van professionele inkopers die op zoek zijn naar unieke meubelstukken.

Als je Lee & Lewis wilt bezoeken op de meubelbeurs in Brussel, kun je hen helemaal achterin hal 5 vinden (stand 5-208/5-308).

Meer informatie:
Lee & Lewis
Transportstraat 7
3980 Tessenderlo

+32 13 67 31 00
info@lee-lewis.be
www.lee-lewis.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn