U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Camber blijft opbergen

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Wie compact woont, maar graag een extra slaapplaats voorziet, moet slim zijn. Komen de kleinkinderen met plezier bij oma en opa logeren? Of bied je je gasten na een avondje tafelen uit voorzorg een veilig bed aan? Camber klapt je interieur uit! Iedere ruimte – van living tot hobbykamer – transformeert de maatkastenspecialist naar een slaapplek door een uitklapbaar bed op te bergen in een kast op maat. Zo heb je altijd een comfortabel bed op zak, dat overdag netjes opgeborgen zit en plaats bespaart. Twee vliegen in één klap!

Camber staat garant voor maatwerk van A tot Z. In elke fase van een project werkt de maatkastexpert samen met de beste specialisten: van interieurarchitecten en meubelplaatsers tot een eigen voltallig technisch en logistiek team. Zo kan tot in de kleinste details een kast of opbergoplossing op maat worden gerealiseerd, dat ook nog eens volledig binnen de stijl van iemands persoonlijkheid en interieur ligt. Camber staat dicht bij de klant en zijn of haar behoeften.

Met meer dan 25 jaar ervaring als 100% Belgisch bedrijf met 19 showrooms en meer dan 210 werknemers, heeft Camber een uniek concept in ons land. Camber ontwerpt en realiseert kasten en opbergoplossingen op maat dankzij een bijzondere mix van creativiteit, passie en vakmanschap.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn