U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Buro Project lanceert gratis conciërgeservice

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Als pionier van de moderne werkomgeving introduceert Buro Project, de toonaangevende specialist in kantoorinrichting in België, een high-end conciërgedienst voor gewaardeerde klanten en prospects. Deze vooruitstrevende service geeft klanten de mogelijkheid om kosteloos hun directievergaderingen of vergaderingen op c-level niveau te houden in de Buro Project’s Concept Places in Knokke en Aalst.

Knokke, bekend om zijn centrale ligging, biedt een minder formele setting met zijn casual sky lounge en terras. Deze concept place aan de kust biedt plaats aan 10 deelnemers en tilt uw  vergaderingen naar een hoger niveau dankzij samenwerkingen met prominente lokale restaurants en lunch places. De Concept Place in Aalst, genesteld in een KMO-Zone, is ook geschikt voor hetzelfde aantal deelnemers en biedt aparte directiefaciliteiten en smakelijke broodjeslunches.

‘Buro Project staat altijd vooraan bij het herdefiniëren van de kantoorervaring’, zegt Frédéric de Kriek, oprichter en CEO van Buro Project. ‘Met deze unieke conciërgeservice bieden we niet alleen een ruimte – maar een ervaring op maat van de moderne leidinggevende.’

Al meer dan twintig jaar is Buro Project een voorvechter van de noodzakelijke evolutie in kantoorruimtes, waarbij altijd wordt ingespeeld op de veranderende behoeften van moderne organisaties. Dit conciërge-initiatief bevestigt hun toewijding aan het leveren van innovatieve oplossingen, waardoor hun positie als de go-to voor toekomstige werkplekken verder wordt verstevigd.

 

OVER BURO PROJECT

Buro Project, met 20 jaar ervaring, specialiseert zich in het ontwerpen en uitvoeren van uitstekende werkplekken, met een sterke focus op ‘Smart Workplaces’. Hun doel is om slimme kantoorinrichtingen te creëren die een duurzame impact hebben op productiviteit, medewerkers en de buitenwereld. Het bedrijf biedt vlekkeloze service, of het nu gaat om het inrichten van een specifieke vergaderzaal of een totale kantooromgeving.

Met een breed scala aan projecten in diverse sectoren, zoals Belfius, Bostoen en dokterspraktijken, demonstreert Buro Project hun veelzijdige expertise. Als voorloper op het gebied van ‘Corporate Wellbeing’, deelt Buro Project hun kennis en inzichten in kantoorinrichting royaal, waarbij ze praktische tips bieden voor hedendaagse uitdagingen, zoals de terugkeer naar de werkvloer na Covid-19.

Meer info op buroproject.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn