Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

BuitenHof Tuinmeubelen gaat verder als Life Outdoor Living

BuitenHof Tuinmeubelen, het vertrouwde merk van hoogwaardig buitenmeubilair en het exclusieve eigen label LIFE Outdoor Living bundelen hun krachten en gaan vanaf nu verder als “Life Outdoor Living”.

Marcel Hoogendoorn, CEO van Life Outdoor Living, beschouwt dit als een bijzonder moment: ‘Het samenvoegen van deze twee merken is een mijlpaal. We kijken ernaar uit om dit nieuwe hoofdstuk te delen met onze gewaardeerde klanten en onze missie voort te zetten: steeds meer mensen laten genieten van het buitenwonen bij en om het huis, elke dag weer.’

Grootste tuinmeubelretailer in Benelux

De oorsprong van de in 1986 opgerichte tuinmeubelretailer, met passie voor het echte buitenleven, ligt in Breda. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste tuinmeubelretailer in de Benelux met 35 winkels. Met meer dan 38 jaar ervaring en toewijding heeft de retailer in de afgelopen jaren een prachtig merk en een unieke collectie ontwikkeld en samengesteld onder de naam Life.

Uniek ontwerp

Wat Life onderscheidt, is dat zij als enige tuinmeubelspecialist elke stap, van het ontwerpen en maken, van advies tot levering in de achtertuin in eigen beheer hebben. Dit zorgt samen met een jarenlange ervaring voor een prachtige, unieke collectie die bekend staat om haar comfort, functionaliteit, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Het biedt klanten de mogelijkheid om een groot deel van de lounge- en tuinsets naar eigen wens te combineren, zodat iedereen een mooie set kan samenstellen die volledig voldoet aan de verwachtingen.

Life Outdoor Living. Maak van buiten, jouw buiten!

De missie van Life is helder en eenvoudig: iedereen de mogelijkheid bieden om het hele jaar door van het buitenleven te genieten, zowel bij als rondom hun huis. Hierdoor zal je bij Life geen standaard tuinmeubelen vinden maar eigen ontwerpen, geïnspireerd op de nieuwste trends. Om de duurzame kwaliteit te kunnen waarborgen, biedt Life enkel kwalitatieve producten aan die de buitenbeleving nog beter maken. Daarnaast zijn de meubels van Life erop gericht om het maximale uit de leefomgeving te halen, zodat consumenten optimaal kunnen genieten van hét buitenwonen.

Blik op de toekomst

Terwijl we vooruitkijken naar de toekomst van Life Outdoor Living vat Marcel Hoogendoorn de visie als volgt samen:’Met de samenvoeging van de twee merken kijken we vol vertrouwen naar de toekomst als grootste tuinmeubelspecialist in de Benelux. Onze visie is helder: we blijven innoveren, inspireren en mensen aanmoedigen om optimaal van het buitenleven te genieten. Samen met onze klanten en partners zien we uit naar een veelbelovende reis die ons buitenwonen naar nieuwe hoogten zal tillen.’

https://www.lifeoutdoorliving.com/be/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn