U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Boss Paints gaat voor steeneffect

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Boss Paints gaat voluit voor structuurverf met steeneffect. Denk aan een travertin-, terrazzo- of eenvoudige betonlook die je makkelijk integreert in elk interieur. Met het nieuwe duo Stone Art en Stone Top speel je met laagdiktes en overlappingen voor subtiele kleurvariaties met een voelbaar reliëf. BOSS paints’ innovatie Stone Art is een product op basis van klei en minerale vulstoffen die een gekorreld steeneffect teweegbrengt. Werken met structuurverf leent zich tot verschillende creatieve mogelijkheden. Kies tussen zachte of opvallende kleurnuances, een speelse terrazzo look of een chique metallic afwerking. Stone Art is krasvast, waterbestendig en makkelijk reinigbaar en daardoor heel geschikt voor toepassing op muren, deuren, kasten, stoelen en andere meubels. Zelfs op tafels, werkbladen en spatwanden, mits zorgzaam gebruik. Met Stone Art Uni bekom je een neutrale, strakke betonlook vol karakter. De lichtgrijze kleur en matte afwerking van deze techniek vormen de perfecte achtergrond voor elk smaakvol interieur. Ook andere lichte tinten zijn mogelijk en creëren een steenachtig uitzicht met een zacht reliëf. Ideaal voor grote wanden met veel scheerlicht. Met de meerkleurige techniek Stone Art Color kan je alle kanten op. Breng warme Ibiza-vibes naar een woonkamer met de typische generfde en geaderde schakeringen van travertin, ga voor een verouderde betonlook in de slaapkamer of speel met een donker roest accent als spatwand in de keuken.

Het verschil met Stone Art Uni? Bij de Stone Art Color techniek gebruik je de afwerkingslaag Stone Top in de gewenste kleur. Zo worden de dieptes van het reliëf sterker gekleurd en krijg je prachtige kleurnuances. Ook Stone Art Terrazzo is bijzonder. Terrazzo is alomtegenwoordig en zorgt voor een knap en subtiel accent waardoor je het zowel in een klassiek als minimalistisch interieur kan toepassen. Stone Art Terrazzo bestaat simpelweg uit de Stone Art basislaag met daarover een transparante Stone Top laag gemengd met fijne stukjes gekristalliseerde mica, een natuurlijk gesteente. Voor het beste effect pas je deze stijlvolle techniek toe op een lichtkleurige ondergrond. Mag het interieur wat meer pit hebben? Werk Stone Art af met de Metallic Chic verf afgestemd op de kleur* van de onderlaag en creëer zo matte en blinkende schakeringen die doen denken aan goud- of kopererts. Dit kleur- en lichtspel is een echte eyecatcher die zorgt voor een unieke sfeer in het interieur. Decoreer met zwarte accenten voor een extra edgy afwerking.

Over BOSS paints

BOSS paints staat van A tot Z zelf in voor de ontwikkeling, de productie en de verkoop van haar verfproducten. Kwaliteit, advies en service staan centraal in onze aanpak. BOSS paints werd opgericht in 1945 door Antoon Bossuyt en is nu in handen van de derde generatie familie Bossuyt. Er werken vandaag 280 mensen voor het familiebedrijf, dat een omzet heeft van ruim 48 miljoen euro. Jaarlijks produceert BOSS paints ongeveer 3 miljoen liter verf voor professionele en particuliere klanten. Naast verf, biedt BOSS paints ook verfgerelateerde producten en decoratieve technieken aan. De professionele schilder kan terecht in de depots voor de vakman (Brugge, Waregem, Kontich en Gent). De particuliere klant kan terecht in de betere decoratiezaken en alle colora winkels.

www.bosspaints.be.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn