U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Bora zorgt voor revolutie in de keuken

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

BORA zorgt al meer dan 10 jaar voor een revolutie in de keuken met zijn kookveldafzuigsystemen. De traditionele afzuigkap werd vervangen door onbeperkte ontwerpvrijheid, vrij zicht, stille kookervaringen én schone lucht. BORA laat kookdampen, -geuren en vetdeeltjes namelijk niet eerst opstijgen, maar zuigt deze direct af waar ze ontstaan: bij het kookveld, recht uit de pan of grill. Baanbrekend design gaat hand in hand samen met de meest hoogwaardige materialen en technieken bij de BORA Professional 3.0. Het designhoogtepunt van BORA Professional 3.0 is de discrete bedieningsknop van zuiver roestvrijstaal met zwart glazen front en touch-oppervlak met een haarscherp leddisplay. Alle functies worden eenvoudig, makkelijk en intuïtief geactiveerd door aan de knop te draaien of het centrale touch-oppervlak aan te raken.

BORA Professional 3.0 is een modulair systeem dat geheel individueel volgens de wensen en behoeften van de klant kan worden samengesteld. Er is een uitgebreide keuze aan kookvelden – van inductie tot gas of het Tepan kookveld – die allemaal vrij met het afzuigsysteem kunnen worden gecombineerd. Dankzij zijn unieke en exacte temperatuurregeling biedt het Tepan kookveld daarbij de beste prestaties. De temperatuur kan exact worden ingesteld en in minder dan 5 minuten opwarmen tot 250 °C, dit bespaart tijd en energie. De beschikbare kookvelden en kookzones zijn met 54 cm extra groot, waardoor ze maximaal kunnen worden benut en voor voldoende kookruimte zorgen, zelfs bij grote pannen.

Bij het activeren van de afzuiging gaat de afsluitklep automatisch open en dicht. In uitgeschakelde modus is het systeem volledig gesloten. Het afzuigvermogen wordt onafhankelijk geregeld op basis van het huidige kookproces. De stille motor zorgt ervoor dat de afzuiging ook op hoge vermogensniveaus weinig geluid maakt. Onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen en mogen gewoon in de vaatwasser, zonder dat de kwaliteit eronder te lijden heeft.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn