Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Bonaldo opent winkel in… Tasjkent

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Bij de gedachte aan Oezbekistan denk je niet meteen aan een publiek dat zich met hoogwaardig design inlaat, maar niks is dus minder waar. Eind september werd er zelfs een flagshipstore van Bonaldo geopend in Tasjkent, de hoofdstad van Oezbekistan. De iconische producten van het bedrijf worden er tentoongesteld naast de meest recente stukken uit de nieuwste collecties.

De nieuwe Bonaldo Flagship Store in Tasjkent is ontworpen volgens een concept dat de criteria van het gecoördineerde imago van het merk respecteert: meubels voor alle ruimtes in huis – van de woonkamer tot de slaapkamer en de eethoek – zodat ruimtes ingericht kunnen worden in 100% Bonaldo stijl. De beste materialen, variërend van een rijke selectie marmers tot keramiek, van verschillende houtsoorten tot de verfijnde stoffen waarmee de gestoffeerde producten zijn bekleed. Uiteraard is er het DNA van Bonaldo, maar er is ook de smaak van de Aziatische klanten, dus wordt het uitkijken of dat matcht.

Meer over Bonaldo:

Al meer dan 80 jaar is Bonaldo een Venetiaans bedrijf met hoofdkantoor in Padua. Centraal staat Italiaans design: van tafels en stoelen, banken en bedden tot aanvullingen voor woon- en slaapgedeeltes en zelfs verlichting. Deze ontwikkeling leidde tot het designproject B/Style, dat een mijlpaal vormt in de geschiedenis van het bedrijf. Met B/Style creëert Bonaldo gecoördineerde collecties die zich onderscheiden door één algemene stijltaal, het resultaat van de natuurlijke verbinding tussen de individuele elementen en de omgeving waar ze deel van uitmaken. Vandaag de dag wordt Bonaldo gedistribueerd in 91 landen met meer dan 900 winkels, waarmee het bedrijf wil voldoen aan de behoeften van een moderne en kosmopolitische klantenkring.

www.bonaldo.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn