U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Bolia opent in Brusselse Dansaertwijk

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Vorige week is in hartje Brussel, in de Dansaertwijk, een winkel van Bolia geopend. Het is de tweede vestiging van het Deense interieurbedrijf voor de Belgische hoofdstad. Luxe materialen, een tijdloos (beige-wit-greige) kleurenpalet en uitmuntend vakmanschap staan er centraal. Verspreid over maar liefst drie verdiepingen.

‘We zijn erg dankbaar voor het warme welkom in onze nieuw geopende winkels’, zegt Lars Lyse Hansen, CEO van Bolia. ‘We hebben een sterke passie voor duurzaamheid, Scandinavisch design en het creëren van prachtige ruimtes, wat ons een ongelooflijk wereldwijd groeipotentieel geeft.’

Het Deense designmerk heeft momenteel meer dan 80 winkels in heel Europa, één in Singapore, terwijl ze hun designcollectie ook aanbieden via meer dan 600 dealers wereldwijd. De nieuwste winkel zit in een flagshipstore van 280 m2 – in een hoekhuis (waar vroeger onder meer Kartell zat, red) van de Dansaertstraat,  bekend van de mode- en designboetieks, hedendaagse kunstgalerijen en lekkere gastronomie. Deze wijk trekt zowel de lokale bevolking als toeristen aan, waardoor het de perfecte plek is voor Bolia om klanten te verwelkomen en nieuwe designliefhebbers te ontmoeten.

‘Met de winkelopeningen van dit najaar zetten we onze ambitieuze expansie in Europa voor’, besluit Lars Lyse Hansen. ‘Er is veel interesse in onze wereld en onze ontwerpen, en we zijn verheugd om onze visie van Nieuw Scandinavisch Design toegankelijk te maken voor onze klanten over de hele wereld.’

Meer over Bolia:

Bolia.com is een Deens designbedrijf met meer dan 80 winkels in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, België, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Luxemburg en online winkels in 30 landen in Europa. Bolia werkt ook samen met meer dan 600 dealers in meer dan 50 landen over de hele wereld. Het Bolia design collectief bestaat uit meer dan 60 internationale ontwerpers die een passie delen voor duurzame oplossingen en New Scandinavian Design. In nauwe samenwerking worden twee jaarlijkse collecties gevormd; altijd met de steeds veranderende Scandinavische natuur als uitgangspunt en waarbij elk ontwerp op maat wordt gemaakt om aan te sluiten bij de specifieke behoeften en wensen van de klant.

www.bolia.com

Een uitgebreid interview met de CEO van Bolia leest u in de volgende editie van Meubihome.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn