U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Bolia lanceert outdoorcollectie

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Gek hoe we bij het zien van de eerste zonnestralen weer zin hebben in zomer. Het buitenleven is iets wat we ook in dit deel van de wereld ontdekt hebben en dat is uiteraard de meubelfabrikanten niet ontgaan. Ook Bolia, het Nordic label dat zich steeds verder op onze Belgische markt ontwikkelt, breidt het outdoorgamma uit. Vanaf maart komen de modellen Orlando Outdoor sofa, de Como Outdoor lage tafel, de Track Outdoor tafel, en de Seed Outdoor stoel in de winkels en online.

Eigen aan het label en de roots, kunnen de materialen tegen een stootje en zijn de vormen en ontwerpen bedoeld om lang mee te gaan. De Orlando Outdoor 02 sofa was origineel bedoeld als binnensofa, maar werd in 2020 gelanceerd voor outdoorgebruik. Designers Glismand & Rüdiger hebben een modulair systeem bedacht waardoor je met deze sofa alle kanten op kan. Kleuren zijn donkergrijs, lichtgrijs en beige. Ook de Como Outdoor lage tafel gelijkt op het indoor-model, dankzij de slanke vorm. De Track tafel oogt al even minimalistisch, een ontwerp van Studio Nooi. Bij de Track tafel passen de Seed stoelen perfect – designs van de Deense studio Hans Thyge & Co. De stoelen komen in diverse variaties (met of zonder armleuning, etc). De Seed stoelen zijn comfortabel en de zit is gemaakt van gerecycleerd plastic.

Over Bolia

Bolia.com is een Deense designfirma met inmiddels 78 winkels in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland, Zwitzerland, Oostenrijk, Frankrijk, België en Luxemburg, naast online shops in 30 Europese landen. Bolia werkt ook samen met zo’n 600 dealers in meer dan 50 landen wereldwijd.

www.bolia.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn