U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Bolia lanceert nieuw shopconcept in Kopenhagen

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Op 30 maart is in Kopenhagen, in het Holmen district, een nieuwe winkel van Bolia opengegaan. Het gaat om een nieuw concept, waarbij inspiratie en service nog centraler zijn komen te staan. Het nieuwe winkelconcept is komen te liggen in een prachtige, historische setting. Met deze winkel keert Bolia terug naar de plek waar het 20 jaar geleden allemaal begon. Intussen zijn er reeds 82 winkels open, verspreid over Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland, Zwitserland, België, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Luxemburg, en Singapore. Het gaat snel voor het Deense interieurlabel, dat ook in ons land goeie zaken doet.

De nieuwe winkel vindt onderdak in Kuglegården, in hartje Holmen, Kopenhagen. Het gaat om een geklasseerd gebouw, dat dateert uit 1741, goed voor 1.300 m2. Dit wordt Bolia’s grootste winkel. Een mooie knipoog ook naar de Deense zeevaartgeschiedenis, want het gaat om een voormalig zee-arsenaal.

De nieuwe conceptstore wil er voor iedereen zijn, van interieurarchitect tot eindklant, ter inspiratie bovendien van iedereen die van design houdt en interieurs (of het nu kantoren zijn of thuis-omgevingen)  wil inrichten.

Bolia.com is een Deens designbedrijf dat ook online een grote speler is geworden en naast de eigen winkels ook met dealers wereldwijd werkt. Verschillende designers worden ingezet om twee keer per jaar een nieuwe collectie klaar te stomen. Altijd geïnspireerd door het Scandinavische landschap.

www.bolia.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn