U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

BoConcept opent winkel in Antwerpen

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het Deense meubelmerk BoConcept opende begin deze maand een nieuwe vestiging in de Lombardenvest, in het hartje van De Wilde Zee in Antwerpen. Het merk biedt eigentijdse premium meubels, verlichting en accessoires voor woon-, vrijetijds- en werkruimtes, geschikt voor grote en kleine budgetten.

Al sinds 1952 ontwerpt, ontwikkelt en produceert BoConcept meubels in Denemarken. Het bedrijf werd opgericht door meubelmakers Jens Ærthøj en Tage Mølholm in hun kleine werkplaats in de stad Herning, Denemarken. Hun ambitie was eenvoudig: Deense kwaliteitsmeubelen introduceren bij een breder publiek. Zelfexpressie en individualiteit staan bij BoConcept centraal. Het meubelmerk helpt consumenten ‘Ekstraordinær’ te leven, met een Deense knipoog. Lees: gewone ruimtes om te vormen tot bijzondere plekken. Zo kan bijna de hele collectie van zetels, opbergmeubelen, bedden, etc. aangepast worden naar de eigen stijl, met een keuze van meer dan 120 stoffen, en verschillende kleuren, afmetingen, materialen, functies en prijscategorieën.

BoConcept koos niet zomaar een locatie voor zijn nieuwste designwinkel. De vestiging is gelegen te midden van De Wilde Zee, een bekend winkelkwartier gevormd door een vijftal verkeersvrije straten. Deze zone bruist van trendy schoenenboetieks en beautyshops, hippe kledingwinkels, traditionele bakkerijen en atypische bio-handelszaken. De nieuwe vestiging oogt warm met verschillende tinten bruin, van smoked oak tot zacht taupe, en heeft een oppervlakte van 411m2.

Vandaag werkt BoConcept samen met bekroonde ontwerpers, zoals Karim Rashid, Oki Sato (nendo), Henrik Pedersen en Morten Georgsen. Het meubelmerk telt momenteel zo’n 300 winkels in 65 landen verspreid over zes continenten, voor particulieren en bedrijven, en baseert zich volgens traditie nog steeds op Deense designprincipes van eenvoud, vakmanschap, elegante functionaliteit en hoogwaardige materialen. Het merk streeft naar het perfecte evenwicht tussen Deens erfgoed en hedendaagse trends.

www.boconcept.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn