U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Blomus gaat voor the great outdoors

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Tegenwoordig worden buitenruimtes – balkons, terrassen en tuinen – met dezelfde aandacht ingericht als onze interieurs. Om dit te vieren hebben Florian Kallus en Sebastian Schneider, van het Duitse ontwerpbureau kaschkasch, een complete tuinmeubelcollectie ontworpen voor blomus. Yua  bestaat uit een eettafel, twee kleinere bistrosets, loungestoelen, lagere tafels en een bank. Yua wordt gekenmerkt door gebogen platte oppervlakken die worden gecombineerd met structurele buizen. Functionaliteit wordt hier moeiteloos gecombineerd met een elegante stijl.

Als dineren in de buitenlucht je passie is, omvat het assortiment een grote eettafel en een keuze uit ronde of rechthoekige bistrotafels. Verkrijgbaar in twee tinten – silk grey en granite grey . Voor de stoelen is er keuze uit een dichte (Yua) of open (Yua Wire) variant en voor een uitvoering met of zonder armleuning. De stoelen zijn dankzij de rubberen nokken stapelbaar en de bijpassende kussens bieden extra zitcomfort.

Yua – wat verbondenheid betekent in het Japans – maakt deel uit van een groter assortiment buitenmeubilair van het Duitse kaschkasch voor blomus, met ligbedden, tafels en verlichting voor buiten.

www.blomus.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn