U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Blokker gaat leveren met Thuisbezorgd

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Dringend wijnglazen of stofzuigerzakken nodig van de Blokker? Thuisbezorgd brengt ze voortaan aan huis – of toch in Rotterdam.

Voor wie niet wil wachten

In Rotterdam gaat een proef van start waarbij de maaltijdleverancier Thuisbezorgd non-foodproducten van Blokker binnen de twee uur bezorgt. Op het platform van de Just Eat Takeaway-dochter zijn in de Maasstad nu een 500-tal artikelen van de retailer te vinden, gewoon tussen de sushi- en pizzatenten.

Blokker is naar eigen zeggen de eerste Nederlandse non-foodretailer die gaat samenwerken met maaltijdbezorger Just Eat Takeaway. Eerder was er een proefproject met Ikea, maar daar ging het alsnog om etenswaren. Thuisbezorgd en andere maaltijdkoeriers leveren wel steeds meer boodschappen voor supermarktketens, inclusief een selectie non-fooditems. De samenwerking met Blokker heet dan een logische volgende stap te zijn.

Het gaat vooral om convenience-artikelen in de categorieën koken, tafelen en huishouden. ‘Middels deze samenwerking verwachten wij een hele nieuwe groep klanten aan te spreken; een groep die niet een dag wil of kan wachten op hun pakket. Dat kan een lunchbox zijn voor de eerste schooldag of een stofzuigerzak die op is als het net niet uitkomt. Deze samenwerking sluit daarbij heel goed aan op onze omnichannelstrategie en het is een uitgelezen mogelijkheid om meer te leren over de wensen van onze klanten’, zegt Blokker-CEO Jeanine Holscher in een persverklaring.

De proef gaat van start met vijf winkels in de binnenstad van Rotterdam en hoort minstens tot het einde van dit jaar te duren. Als het een succes blijkt, komen meer locaties aan de beurt.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn